Woningmarkt consultant

Woningmarkt consultant

Ad van de Wouw adviseert, begeleidt en ondersteunt als woningmarktanalist woningcorporaties, gemeentes en bedrijven in de vastgoedsector bij werkzaamheden waar de klant van de opdrachtgever, de huurder of koper van een woning, centraal staat. Door het inzetten van veel kennis en ervaring, opgedaan in zowel de corporatiebranche als in de makelaardij, is Ad van de Wouw beschikbaar voor diverse diensten en werkzaamheden.

Werkervaringen op dit terrein:

Het aansturen, managen en uitvoeren van verkoopopdrachten, met projectmatige en individuele aanpak in opdracht van corporaties, projectontwikkelaars en institutionele beleggers.

Het ontwikkelen en tot uitvoer brengen van verkoopoptimalisatie bij verkoop van huurwoningen en nieuwbouw. Het betrof woningen en appartementen in het stedelijke en landelijke gebied.

Voorbeelden: Initiator van spraakmakende verkoopcampagnes: Westpoint, Koolhoven,  Ladies night at Westpoint, Try before you buy, kopen met korting en latere meerwaarde afrekening (naar het koopgarant model), Kijken achter de steigers (tijdens de aanbouw), modelwoning met styling aanpak,  open huis bij candellight verkoop acties voor de bestaande woning, woonproeverij in Bergen op Zoom, Wooncircus op de bouwlocatie, Tilburg nieuwbouwbeurs, appartementen nieuwbouw dag, etc etc.

De NVM Woningmarktconsultant:

Voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en overheden zijn Woningmarktconsultants deskundige gesprekspartners. Door hun vele contacten met de woonconsument op lokaal en regionaal niveau hebben zij een dieper inzicht in de markt. En door hun kennis van de belangen van alle betrokken partijen, de regionale markt en de macro economische ontwikkelingen vormt hun advies een waardevol fundament voor succesvolle woningmarketing. De deskundigheid van de woningmarktconsultant wordt niet alleen ingezet bij nieuwbouwprojecten maar ook bij herstructurering, herontwikkeling, en procesoptimalisatie bij verkoop.  In een vroeg stadium van elk verkoop of ontwikkelingsproces brengt de Woningmarktconsultant marktbehoefte, prijsontwikkeling, kwaliteitseisen, afzetmogelijkheden, het verkoopproces en marketing in kaart.

Consultancy op het gebied van de woningmarkt:

  • Adviseur woningmarktvraagstukken
  • Opsteller diverse Kwartaal- en halfjaarrapportages over de woningmarkt
  • Adviseur voor overheden, corporaties, makelaars en marktpartijen*Samenstellen en schrijven van visie en (markt)rapportages.
  • Advies en belediging bij aan en verkoop.

Opdrachten worden uitgevoerd voor en op naam van Naber Bedrijfshuisvesting B.V.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s