woningmarkt analist; consultant

Analist en commentator van
de woningmarkt

Ad van de woning verzorgt als freelance analist, analyses, presentatie en publicaties over de woningmarkt.

Opdrachtgevers: initiatiefnemers en risicodragers van bouwplannen; gemeentes, banken en andere financiële instellingen, dag en weekbladen; maatschappelijke groeperingen en instellingen; bijzonder beheer van hypotheken.

Ad van de Wouw heeft vanuit de rol van adviseur voor woningmarktvraagstukken ruime ervaring en een staat van dienst opgebouwd als analist en commentator van actualiteit op de woningmarkt.

De ervaringen zijn opgedaan als langjarig voorzitter NVM kring Tilburg, en als voorzitter van de Raad van commissarissen van een woningcorporatie, opsteller van diverse kwartaal- en halfjaarrapportages over de woningmarkt, adviseur voor overheden, corporaties, makelaars en marktpartijen, het samenstellen en schrijven van visie en (markt)rapportages voor bouwplannen en ontwikkelingen.

Regelmatige opdrachtgevers:
  • Banken en andere financiële instellingen in het kader van jaarprogramma’s, jaar  en kwartaal presentaties, interne en externe bijzonder beheer van hypotheken;
  • Voor dag en weekbladen worden analyses en commentaren verzorgt over de lokale of regionale woningmarkt samenhangend met NVM kwartaalpresentaties of andere actualiteiten;
  • Maatschappelijke groeperingen en instellingen; studieclubs, politieke groeperingen, belangengroeperingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s