bedrijfsmatig vastgoed

Taxateur Bedrijfsmatig vastgoed
Expertise

Commercieel vastgoed, ook wel bedrijfsvastgoed of zakelijk vastgoed genoemd, vraagt om specialistisch advies op het gebied van investering, beleggingen, juridische en fiscale aspecten, marktontwikkeling en gerelateerde vastgoed kennis.

Ad van de Wouw taxateur is in te schakelen voor een uitgebreid en goed gedocumenteerd taxatierapport met het oog op onder meer:

 • aanvraag financiering;
 • aan- en verkoopbeslissingen;
 • aan en- en verhuurbesluiten;
 • fusie- en overnamebesprekingen;
 • jaarrekening / taxatie vastgoedportefeuille
 • minnelijke waarderingen / fiscaliteit;
 • arbitrage bij huurgeschillen;
 • residuele grondwaardebepaling / grondexploitatie;
 • contra-expertise Wet Waardering Onroerende Zaken(WOZ);
 • planschade en onteigening;
 • grondtransacties en staatssteun;

Meer dan ooit is sprake van een toenemende behoefte aan kwalitatief hoogwaardige taxaties. Als eigenaar of financier houdt u zich, middels frequente en gedegen waardebepaling, steeds meer bezig met risicobeheersing van het vastgoed.

Herfinanciering

In het huidig economisch klimaat reageren banken steeds alerter op betalingsachterstanden onder hun cliënten. Een proactieve aanpak en intensieve begeleiding kan in veel gevallen erger voorkomen. In elk geval dient de “executieveiling” te worden vermeden om tot opbrengst maximalisatie te komen. Ad van de Wouw taxateur mag de meeste banken en financiële instellingen tot haar cliënten rekenen voor taxatie, advies  en/of verkoop van commercieel onroerend goed in heel Brabant.

Bijzonder Beheer van Hypotheek

Een eigen bedrijfspand is een dierbaar bezit dat u voor alles wilt behouden of verkopen op het moment dat u dat schikt. Toch kunnen zich omstandigheden voordoen die de  woning tot een last maken. Zeker in het huidige economische tijdsgewricht kan uw hypotheek de waarde van uw pand te boven gaan. In die gevallen kunnen de eigenaar, geldverstrekker (bank) en Ad van de Wouw taxateur tot een gezamenlijke aanpak komen om deze problematiek het hoofd te bieden. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Naast de taxatiewerkzaamheden kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn bij het adviseren van uw vastgoed vraagstukken. Dit kan betrekking hebben op strategische keuzes, aan- en/of verkoopbeslissingen danwel huur en/of verhuur van vastgoed.

Opdrachten worden uitgevoerd voor en op naam van Naber Bedrijfshuisvesting B.V.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s